• 15
  • 14
  • 12

Abdi hoyong:

    Produk kami

    • dsadasd (1)
    • dsadasd (2)
    • dsadasd (1)

    Tentang Kami

    Ningbo Tianyu Optoelectronic Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pabrik profésional sarta distributor tina mikroskop optik di China.Since 1978, kami geus ditangtukeun pangalaman loba pisan keur ngarancang, manufaktur jeung Ngatur tina mikroskop jeung geus a set pinuh ku kualitas system.In 1993, urang dicandak ka Lisensi Ékspor ti Pamarentah. parusahaan urang geus lulus Panakawan pakakas ISO9001 na CE certifications.At hadir, parusahaan urang geus maju, téhnologi-kelas munggaran tur pagawe enterprising. Leuwih 200,000 hijian mikroskop anu dijieun jeung dijual unggal taun. 98% di antarana anu diékspor ka dunya.

    Diajar deui

    Produk anyar

    
    WhatsApp Online Chat!