• 15
  • 14
  • 12

Aku Ingin:

    Products kita

    • dsadasd (1)
    • dsadasd (2)
    • dsadasd (1)

    Babagan awake dhewe

    Ningbo Tianyu optoelectronic Technology Co., Ltd. iku salah siji saka manufaktur profesional lan distributor saka microscopes optik in China.Since 1978, kita wis dijupuk pengalaman KALUBÈRAN kanggo ngrancang, Manufaktur lan ngatur saka microscopes lan wis pesawat kebak kualitas system.In 1993, kita dijupuk ing saandhaping Lisensi Ekspor saka Pemerintah. Our company wis lulus evaluasi saka peralatan ISO9001 lan CE certifications.At saiki, perusahaan kita duwé, teknologi-kelas kapisan lan pegawe enterprising. Swara 200,000 Unit saka microscopes sing diprodhuksi lan didol saben taun. 98% saka wong sing dièkspor donya.

    sinau More

    Products New

    
    Tampilan Online Chat!